Rockfon kombinuje v novém vydání časopisu INSPIRED BY YOU inovativní a inspirativní nápady

26. října 2017

Naše v pořadí již čtvrté vydání časopisu INSPIRED BY YOU přináší příběhy a postřehy zajímavých lidí, měnící způsob, jakým vnímáme vliv akustiky, vnitřního klimatu i samotného designu.

Rockfon® Mono® Acoustic installed in the restaurant of Llaut Palace Hotel on Mallorca, Spain

Rockfon® Mono® Acoustic installed in the restaurant of Llaut Palace Hotel on Mallorca, Spain

S radostí vám představujeme nové vydání našeho inspirativního časopisu INSPIRED BY YOU. Časopis si můžete zdarma stáhnout z webové stránky Rockfon.

Již od prvního vydání v roce 2012 přinášíme zajímavý obsah, ve kterém kombinujeme poutavé čtení s překrásnými fotografiemi povzbuzujícími představivost našich čtenářů. Ani toto vydání není výjimkou.

Design budoucnosti

V tomto nejnovějším vydání časopisu INSPIRED BY YOU se věnujeme výstavbě, designu a akustice prostor - od škol, restaurací a kanceláří po muzeum ve skále či cenami ověnčené projekty a návrhy, které daly interiérovému designu zcela nový rozměr. Hovořili jsme s architekty, podnikateli i projektovými manažery z celého světa, kteří pracovali na těchto neuvěřitelných projektech a podělili se s námi o cenné rady a zkušenosti.

Vyrazili jsme do Belgie, kde jsme hovořili s Larou Muller z institutu Blue Building Institute o významu produktivity a životní pohody, ale také o vytváření prostor, jejichž design je zaměřený na člověka. Setkali jsme se také s Charlesem Spencem z oxfordské univerzity, který nám poodhalil, jak může hluk ovlivňovat naše chutě i celkový zážitek z návštěvy restaurace.

Naskytla se nám také možnost hovořit s Kasperem Stoltzem z RUMMETS SPROG (Language of Space). Hlavním tématem našeho rozhovoru byla filozofie návrhu škol 21. století. V neposlední řadě jsme měli příležitost hovořit s ředitelem programu PPP Schools of Tomorrow o jednom z největších projektů přestavby škol v Belgii, kdy se v rámci 182 dílčích projektů podařilo významně zlepšit vnitřní klima, akustiku a dostupnost škol v oblasti Flanders.

Související články