Ještě dokonalejší ostrůvky Rockfon® Eclipse™ rozzáří každou místnost svým novým výrazně bílým povrchem

11. ledna 2017

Sen všech architektů - špičkový interiérový design v kombinaci s novými vylepšenými bezrámovými ostrůvky Rockfon® Eclipse™.

Rockfon Eclipse® Islands installed in the open plan office space of IIH Nordic, Copenhagen, Denmark

Rockfon Eclipse® Islands installed in the open plan office space of IIH Nordic, Copenhagen, Denmark

Aby se ještě více vyzdvihly jednotlivé architektonické prvky a designové zvláštnosti místnosti, nahradila společnost Rockfon stávající povrch Rockfon Eclipse za výrazně bílý povrch, který nabízí například stropní systém Rockfon Blanka®.

Tento proces zvyšující hodnotu produktu dáva výjimečnost  bezrámovému ostrůvku, který vtáhne do místnosti přirozené světlo a zlepší také akustiku v místnosti. Výrazně lepší odrazivost světla a jeho rozptyl mohou přispět k úsporám energie účinnějším využitím přirozeného světla.

Rockfon Eclipse je nyní nově opatřen vysoce odolným povrchem s antistatickými vlastnostmi, které nabízí také povrch systému Rockfon Blanka. Povrch ostrůvků Rockfon Eclipse tak lépe odolává nečistotám a každodennímu opotřebení, čímž se výrazně prodlužuje životnost výrobku.

Ostřejší vzhled

Původní zkosená B-hrana ostrůvků Rockfon Eclipse je nyní nově nahrazena moderní a minimalistickou A-hranou, která svou jemností ještě více umocňuje celkový vizuálně jednotný dojem místnosti.

Ostrůvky se obvykle volí tam, kde je třeba vyřešit problémy s akustikou a současně vytvořit jednoduchý a moderní design. Vylepšené ostrůvky Rockfon Eclipse jsou vhodným řešením s čistou A-hranou a elegancí výrazně bílého povrchu.

Pro ještě lepší vzhled Rockfon Eclipse byl vyvinut nový systém zavěšení ostrůvků. Ten podtrhuje upravený a elegantní vzhled akustického stropu.

Množství dle potřeby

Abychom vyšli vstříc našim zákazníkům, snížila společnost Rockfon minimální počet ostrůvků Eclipse v balení. Dříve obsahovalo každé balení čtyři ostrůvky Eclipse. Nyní jsme naši nabídku rozšířili o balení obsahující pouze dva ostrůvky.

Související články