Rockfon® Mono®Acoustic: Víc než jen strop

27. března 2017

Moderní monolitická architektura hledá ničím nerušené a výrazově silné povrchy. Designové pojetí moderní budovy si žádá kvalitní akustiku, pohodlí a flexibilitu. Rockfon® Mono® Acoustic přináší toto vše v podobě jediného atraktivního řešení.

1/4

Nejnovější generace systému Rockfon Mono Acoustic je víc než jen obyčejným stropem. Toto povrchové řešení totiž vedle monolitického designu přináší i celou řadu praktických výhod. Zde je pět hlavních:

  • Hladší než kdy předtím: Nová omítka vyrobená z drceného mramoru dodává povrchům hladkou a jemnou texturu, která perfektně doplní každý interiérový design.
  • Světlejší a bělejší: Nový povrch nabízí 87% světelnou odrazivost a vytváří tak velmi komfortní pracovní prostředí. Extrémně bílý povrch navíc přispívá ke světlosti interiéru hodnotou L 94,5
  • Jakýkoliv prostor, jakýkoliv projekt: Rockfon Mono Acoustic je produkt vhodný pro malé i velké projekty. Lze jej totiž instalovat v podobě ucelených stropů, stropních ostrůvků nebo obkladů stěn. Je tak ideální pro maloobchody, kanceláře, učebny i veřejné prostory.
  • Tvarujte ho jakkoliv: Tento systém lze montovat na zkosené, ploché nebo dokonce oblé povrchy - a to buď na nosnou konstrukci nebo přímo na podkladový povrch, tedy strop či stěny.
  • Zvuková pohltivost třídy A (αw: 0,90-1,00): Eliminuje potřebu dalších zvukoizolačních materiálů a zachovává tak monolitický design v jeho nejčistší možné podobě.

Využijete-li naši sít certifikovaných instalačních pracovníků, můžete těžit nejen z následného servisu, ale také technické podpory přímo v místě instalace. Tím chráníte svou investici.

Když váš monolitický návrh vyžaduje víc než jen  strop, je čas uvažovat o Rockfon Mono Acoustic.

Související články