Přečtěte si náš nový grid newsletter obsahující nejnovější informace o našich nosných konstrukcí

19. února 2018

V našem již třetím vydání občasníku Grid Newsletter vám představíme poslední novinky z naší produktové řady nosných konstrukcí, ale také nová řešení kombinující estetiku, flexibilitu a funkčnost.

1/2

V tomto nejnovějším vydání občasníku Grid Newsletter se zaměřujeme na naši novou matně bílou nosnou konstrukci Matt White 11, nové stěnové absorbéry Rockfon Eclipse® a také náš nový unikátní a víceúčelový stěnový a příčný držák.

Rockfon uvádí na trh svou novou matně bílou nosnou konstrukci

Tato nosná konstrukce v provedení T15 i T24, včetně profilů L a W, je kompletní řešení eliminující nežádoucí rušivý efekt mezi nosnou konstrukcí a matnými bílými deskami. Vzniká tak cenově dostupné a elegantní modulární stropní řešení.

Naše nové stěnové absorbéry Rockfon Eclipse® kombinují špičkové akustické vlastnosti s maximální svobodou pro architekty a návrháře

Naše vizuálně atraktivní a spolehlivá akustická řešení neustále inovujeme. Výjimkou není ani nový systém stěnových absorbérů Rockfon Eclipse. Jedná se o esteticky velmi atraktivní a akusticky výkonné řešení, které nejen zlepší akustiku v daném prostoru, ale navíc vetkne každému místu zcela jedinečný a osobitý styl.

Detailní seznámení s našimi instalačními postupy

Naše nová 3D instalační videa vás vezmou k instalaci našich systémů Rockfon ještě blíže, než kdy předtím. Velmi detailně vás seznámí se správným postupem instalace našich kompletních akustických řešení.

Související články