Rockfon® Mono®Acoustic: Víc než jen strop

27. března 2017

Moderní monolitická architektura hledá ničím nerušené a výrazově silné povrchy. Designové pojetí moderní budovy si žádá kvalitní akustiku, pohodlí a flexibilitu. Rockfon® Mono® Acoustic přináší toto vše v podobě jediného atraktivního řešení.

Shape Your World, Rockfon Mono Acoustic, campaign brochure
Puerto Venecia shopping retail ROCKFON Mono Acoustic TE 2012

Shopping centre in Puerto Venecia, Spain, featuring Rockfon® Mono® Acoustic

The Word,United Kingdom,South Shields,1.100m²,Steve Dickson,Senior Director at Faulkner Browns Architects,Daniel Reilly at Reilly Ceiling and Drywall,Ben Clarkson,Group Photographer for Bowmer and Kirkland,ROCKFON® Mono® Acoustic

The Word, National Centre for the Written Word, South Shields Library, UK, featuring Rockfon® Mono® Acoustic seamless ceiling system

SDU Det Teknologiske fakultet,DK,Odense,C. F. Møller A/S,Bygningsstyrelsen,Svend Christensen,ROCKFON Mono Acoustic

Rockfon® Mono® Acoustic installed in the main hall at the University of Southern Denmark

Nejnovější generace systému Rockfon Mono Acoustic je víc než jen obyčejným stropem. Toto povrchové řešení totiž vedle monolitického designu přináší i celou řadu praktických výhod. Zde je pět hlavních:

  • Hladší než kdy předtím: Nová omítka vyrobená z drceného mramoru dodává povrchům hladkou a jemnou texturu, která perfektně doplní každý interiérový design.
  • Světlejší a bělejší: Nový povrch nabízí 87% světelnou odrazivost a vytváří tak velmi komfortní pracovní prostředí. Extrémně bílý povrch navíc přispívá ke světlosti interiéru hodnotou L 94,5
  • Jakýkoliv prostor, jakýkoliv projekt: Rockfon Mono Acoustic je produkt vhodný pro malé i velké projekty. Lze jej totiž instalovat v podobě ucelených stropů, stropních ostrůvků nebo obkladů stěn. Je tak ideální pro maloobchody, kanceláře, učebny i veřejné prostory.
  • Tvarujte ho jakkoliv: Tento systém lze montovat na zkosené, ploché nebo dokonce oblé povrchy - a to buď na nosnou konstrukci nebo přímo na podkladový povrch, tedy strop či stěny.
  • Zvuková pohltivost třídy A (αw: 0,90-1,00): Eliminuje potřebu dalších zvukoizolačních materiálů a zachovává tak monolitický design v jeho nejčistší možné podobě.

Využijete-li naši sít certifikovaných instalačních pracovníků, můžete těžit nejen z následného servisu, ale také technické podpory přímo v místě instalace. Tím chráníte svou investici.

Když váš monolitický návrh vyžaduje víc než jen  strop, je čas uvažovat o Rockfon Mono Acoustic.

Související články