Čas jsou peníze! Tak proč ho promrhat?

1. listopadu 2019

S potěšením uvádíme na trh aktualizovanou řadu orámovaných absorbérů Rockfon. Dodávají se s dvěma nebo čtyřmi rámy a podporují několik rychlých a snadných způsobů montáže.

1/2

Zajišťuje akustický komfort

V aktualizované řadě orámovaných absorbérů Rockfon nabízíme tři typy panelů. Všechny jsou ideální pro prostory s vysokou tepelnou kapacitou a tam, kde je potřeba kdykoli zajistit volný přístup k inženýrským rozvodům.

Řada Rockfon Humitec® Baffle je perfektní pro vlhké nebo agresivní vnitřní prostředí nebo tam, kde je nutné pravidelné čištění. Absorbéry Rockfon Universal™ Baffle se hodí do kanceláří, škol, obchodů nebo prostor pro volnočasové aktivity a jsou k dispozici v univerzální bílé nebo 31 dalších barvách. Řada Rockfon Industrial™ Baffle má odolný povrch a je nejlepší pro hlučné průmyslové prostory, kde je důležité udržovat hluk na úrovni, která je bezpečná pro zaměstnance.

Spousta možností instalace

Všechny orámované absorbéry Rockfon využívají naši patentovanou multifunkční svorku, která podporuje pět rychlých a jednoduchých možností zavěšení.

Instalace do vodicí lišty je univerzálním řešením, které nabízí všestranný pracovní prostor, velmi příjemnou povrchovou úpravu a snadné vyrovnání panelů. Řešení Rockfon Baffle T24, které je k dispozici také ve verzi ECR, využívá pevnost našeho kovového roštu Chicago Metallic™ T24 Grid pro zavěšení absorbérů. Orámované absorbéry Rockfon lze také zavěsit pomocí naší závěsné sady Design, závěsné sady Classic nebo rychlých závěsů, které jsou perfektní pro rychlou úpravu výšky absorbérů. Řešení s montážní konzolou Rockfon Baffle ECR Direct Fixing Bracket také usnadňuje vyrovnání a umožňuje připojit dva absorbéry do jednoho závěsného bodu.

Který orámovaný absorbér je vhodný pro vás?

Na našich webových stránkách můžete zjistit, které z nabízených řešení Rockfon Baffle je to pravé pro váš příští projekt. Na stránkách produktů Rockfon Humitec Baffle, Rockfon Universal BaffleRockfon Industrial Baffle najdete datové listy a popisy.

Error rendering content