Prohlédněte si náš nový grid newsletter s novinkami z produktové řady nosných konstrukcí

15. září 2017

Je nám potěšením představit vám již druhé vydání našeho novinkového buletinu Grid Newsletter.

Person holding a box of Chicago Metallic suspension grid profiles from Rockfon

Najdete v něm novinky z naší produktové řady nosných konstrukcí a inovativní řešení kombinující estetiku, flexibilitu a funkčnost.

Flexibilní instalace nosné konstrukce

Naše nejnovější vydání Grid Newsletter představuje vylepšení našich oblíbených nosných konstrukcí Chicago Metallic™ T24 a T15. Změny  u nosných konstrukcí Metallic T24 a T15 jsme provedli na základě poptávky na trhu a také za účelem usnadnění instalace. Hlavní změnou je zkrácení vzdálenosti mezi sloty ze 150 mm na 100 mm.

Praktický a funkční obal

Nové obaly neprošly jen vizuální proměnou. Kromě toho, že je na obalu nyní jasně uvedena značka Rockfon, váží obal méně než 20 kg a může s ním tedy manipulovat i jedna osoba. Nové oboustranné trhací pruhy usnadní vyjmutí profilů. To je nyní možné i tehdy, jsou-li obaly v horizontální nebo vertikální poloze. 

  • Lehký rám kombinuje snadnou integraci služeb i atraktivní design
    Tento lehký rám, který byl navržen exkluzivně pro náš systém Rockfon T24 X™, nabízí kromě snadné montáže také velmi jednoduchou integraci prvků pro svítidla a dalších služeb či instalací. 
  • Zachování designu stropu
    Díky novince Wall Spring FIXT jsou stropní desky zajištěny ve své poloze. Perfektní řešení, které se snadno instaluje a používá.
  • Rohové krytky pro perfektní zakončení a úsporu času
    Naše nové rohové krytky umožní perfektní zakončení profilů bez rušivých mezer mezi šikmo seříznutými profily.
  • Zpevnění modulárních stropů pomocí zajišťovacích klipů
    Vyvinuli jsme tři typy speciálních zajišťovacích klipů, které si hravě poradí se čtyřmi nejběžnějšími komplikacemi při montáži modulárních stropů
1/1

Související články