Pět způsobů, jak podpořit pocit pohody prostřednictvím interiérového designu

Detaily interiérového designu mají nepochybně obrovský vliv na naše zdraví a pocit pohody. Vzhledem k tomu, že více než 90 % času trávíme v interiéru, je načase začít zkoumat některé klíčové prvky, které nám dodávají pocity uvolnění, klidu a štěstí.

Přidat Rockfon Senses do vašeho návrhu je velmi snadné. Řada stěnových panelů se dodává v pěti přírodních površích – od svěžích jarních květin po jemné spadané listí nebo texturované alpské seno. Po výběru povrchu, který doplní váš prostor, zabere instalace jen několik minut, je stejně snadná jako pověsit nástěnnou malbu na zeď. „Plug and play“. Pozvěte do svého prostoru kousek přírody a užijete si klid a úlevu od stresu, které zelené okolí nabízí spolu se schopností pohlcovat hluk dle třídy A.

Marie Oskarsson

Produktová manažerka ve společnosti Rockfon
1/1
Rockfon Mono Acoustic poskytuje 87% odraz světla a 99% rozptyl světla, čímž zlepšuje pokrytí každé místnosti přirozeným světlem. To následně snižuje potřebu ostrého umělého osvětlení. Studie prokázaly, že čím většímu množství přirozeného denního světla jste během dne vystaveni, tím lépe spíte v noci – takže pobyt v prostoru vybaveném systémem Rockfon Mono Acoustic má pozitivní dopad na osobní pohodu nejen během pobytu v budově, ale i dlouho poté, co ji opustíte.

Edward Blake

Produktový manažer ve společnosti Rockfon
Udržitelné, funkční, estetické. Můžete to mít všechno.

Teemu Rekonen

Designérský tým ve společnosti Rockfon
1/1
Produktová řada Canva má nejlepší možnou absorpci zvuku a vytváří dokonalé akustické prostředí, které pomáhá lidem podávat lepší výkony, být klidní, šťastní a soustředění při práci. Dokonalé umělecké dílo s odolností proti ohni vám dává chytrý způsob, jak vytvářet flexibilní prostory, v nichž se budete cítit dobře. Bylo mi potěšením spolupracovat s dánskou designovou společností Akuart na vývoji produktové řady Canva.

Marie Oskarsson

PRODUKTOVÁ MANAŽERKA VE SPOLEČNOSTI ROCKFON
1/1
1/1
1/1
Výkon našich produktů Eclipse je prostě vynikající. Nyní je na vás, abyste vytvářeli své návrhy. Svou firemní designovou komunikaci můžete podtrhnout zavedením barev v kanceláři nebo je použít jako způsob, jak nasměrovat své obyvatele nebo hosty pomocí těchto přizpůsobitelných ostrůvků. Máte naprostou svobodu navrhovat, jak chcete, a už se nemůžu dočkat, až uvidím, co vaše kreativita přinese do vašeho interiéru s těmito novými možnostmi.

Marie Oskarsson

PRODUKTOVÁ MANAŽERKA VE SPOLEČNOSTI ROCKFON
1/1