Design na míru: Dejte své fantazii volný průchod s ostrůvky Rockfon® Eclipse Customised

Vneste do svých interiérů osobitost, styl a dokonalou akustiku s našimi ostrůvky Rockfon Eclipse Customised. Osvoboďte svou kreativitu a navrhněte vlastní design v jakémkoli tvaru, formě i barvě při vytváření modulárních prostor bez nežádoucího hluku.

rockfon eclipse customised

Ostrůvky Rockfon® Eclipse Customised v kancelářském prostředí

Design na míru otevírá dveře k lepšímu výkonu

Harvard Business Review zdůrazňuje, že pokud chce společnost dosáhnout milníků projektu, musí se členové týmu fyzicky setkávat a komunikovat. A modulární kancelářské prostory tomu mohou napomoci, protože v takovém prostředí probíhá komunikace, kreativita a spolupráce lépe a pravidelněji.

Interiéry na míru dokonale zapadají do modulárního přístupu ke kancelářím. Vzhledem k tomu, že kanceláře přecházejí z tradičních těsných kójí na dynamické kanceláře s otevřeným prostorem, design pracovního prostoru by měl být agilní, aby vyhovoval kreativitě a podporoval různé pracovní režimy s víceúčelovými prostory a zónami. Díky návrhům na zakázku mohou společnosti posílit identitu své značky, doplnit estetiku interiéru a zároveň plně využít prostor.

Prostor s vhodným osvětlením, mírnou teplotou, vizuální estetikou a tichou zvukovou atmosférou zajišťuje pohodlí a efektivitu práce. Vzhledem k tomu, kolik času člověk stráví v kancelářském prostředí, měl by design interiéru vytvářet pohodlný a zdravý prostor, kde si pracovníci svůj den užijí. Jinými slovy, návrhy na míru přinášejí do pracovního prostředí mnoho osobních i profesních výhod.

Komplexní pracovní prostředí navržené na míru podporuje kreativitu

Pracoviště na míru pomáhá usnadňovat a rozvíjet kreativitu. Kreativita je bezpochyby jednou z nejcennějších měn v globální ekonomice. Umožňuje firmám odlišit se od ostatních komerčních nabídek a poskytuje jim konkurenční výhodu na přeplněném trhu. V moderním světě se kreativita rovná produktivitě, kdy schopnost organizací neustále inovovat své produktové portfolio přímo souvisí s růstem společnosti.

V kreativním pracovním prostoru by se zaměstnanci měli cítit příjemně a je důležité poskytnout jim nástroje a zdroje, které potřebují, aby byli produktivní. Ty zahrnují například adekvátní kancelářský prostor, pohodlný nábytek a různé huby podporující různé pracovní režimy. Společnosti, které reagují na kreativní pracovní nastavení, by měly mít na paměti modulární design odrážející různé pracovní obory a podporující inspirativní práci v rámci pracovního prostoru formálně i neformálně.

Bez ohledu na velikost kancelářského prostoru jsou designové prvky na míru vytvářeny podle konkrétního prostoru a díky tomu, že se zaměřují na individualitu a osobní zkušenosti, podporují kreativní myšlení. Když je obyčejný nudný sériově vyráběný nábytek nahrazen jedinečnými interiérovými prvky na míru, nálada zaměstnanců se zlepší.

Design na míru zahrnuje tvary, barvy a inspiraci přírodou

Barvy a jejich vliv na člověka jsou v posledních letech v centru pozornosti. Když vidíme barvu, spustí se fyzický zážitek, po kterém hypotalamus mozku získá informace a řídí náš metabolismus, vzorce chování a emocionální reakce.

Každá barva vyvolává emocionální odezvu, která přesahuje náladu a pocit z prostoru. Integrace správné palety barev může přímo souviset s lepší fyzickou pohodou. Barevná paleta by měla jít nad rámec tradičních neutrálních odstínů, protože použití jasnějších barev vnáší do prostoru příval energie a živosti. Jinými slovy, návrhy s vlastními barvami by měly dosáhnout správné rovnováhy mezi pohodlím, teplem, neutralitou a vzory inspirovanými přírodou.

Umělecká díla jsou dalším nástrojem, který mohou společnosti využít k vytvoření upraveného pracovního prostředí, které může inovativním a kreativním způsobem odrážet hodnoty a vize společnosti. Vlastní umělecká díla a instalace současného umění inspirované značkou hrají podpůrnou roli při vytváření zážitků na míru a iniciují kreativní sféru.

Protože křivky a hladké hrany dodávají pohodlnou a ležérní atmosféru, pomalu nahrazují rovné linie. Začleněním těchto nových trendů do uměleckých stěn i stropů pomáhají vytvořit originální výraz, změnit dojem z prostoru a vizualizovat identitu značky.

Celkově vede komplexní přístup k designu na míru k novým podnětům, novým vizím designu a různým centrům, které podněcují zaměstnance k nestandardnímu myšlení a k novým nápadům.

Vytvořte dokonalý a bezproblémový design s Rockfon Eclipse Customised

Je čas osvobodit svou kreativitu s Rockfon® Eclipse Customised. Tato produktová řada vám dává naprostou svobodu při tvorbě interiérových prvků na míru a spojuje jedinečnou osobitost a styl s dokonalou akustikou.

Díky nejlepší možné zvukové absorpci mohou tyto zavěšené akustické ostrůvky vytvořit klidné prostředí podporující spolupráci, kde se lidé mohou cítit šťastně, pohodlně a být produktivní. Modulární design vám navíc dává možnost vybavit váš prostor různými tvary a velikostmi.

Výkon našich produktů Eclipse je prostě vynikající. Nyní je na vás, abyste vytvářeli své návrhy. Svou firemní designovou komunikaci můžete podtrhnout zavedením barev v kanceláři nebo je použít jako způsob, jak nasměrovat své obyvatele nebo hosty pomocí těchto přizpůsobitelných ostrůvků. Máte naprostou svobodu navrhovat, jak chcete, a už se nemůžu dočkat, až uvidím, co vaše kreativita přinese do vašeho interiéru s těmito novými možnostmi.

Marie Oskarsson

Produktová manažerka ve společnosti Rockfon

Můžete si hrát s jakýmikoliv představitelnými tvary a barevnými kombinacemi nebo můžete pracovat s našimi Barvami pohody (Colours of Wellbeing), vybranými našimi designéry speciálně pro povzbuzení, soustředění, uvolnění nebo inspiraci uživatelů. Je to cenově výhodný způsob, jak vnést do víceúčelových moderních interiérů charakter i akustickou harmonii. 

Osvoboďte svou fantazii s ostrůvky a panely Eclipse Customised v jakémkoli stylu, tvaru či barvě. Začněte návštěvou Rockfon Eclipse Customised a přivítejte ve svém návrhu osobitost, styl a krásnou akustiku.

Navštivte stránku produktu Rockfon Eclipse Customised a zjistěte více