Rockfon® Canva: Originální design s bezchybnou akustikou

Díky podobě odvážného, současného uměleckého díla a výkonné akustice vytváří Rockfon Canva dokonalé návrhy a klidné pracovní prostory, které maximalizují soukromí a zároveň podporují spolupráci.

rockfon canva

Stěnové panely Rockfon® Canva v barvách „Sage“, „Eucalyptus“ a „Azure“

Holistický přístup k návratu zaměstnanců do kanceláře

Pracovní prostor je mocným prostředím, které podporuje angažovanost, inspiraci, inovativnost a zvyšuje produktivitu. Design pracovního prostoru by měl přinášet komplexní zážitek, kdy se zaměstnanci cítí být jeho součástí, rovnocenní, v pohodlí a zdraví. V souvislosti s výskytem pandemie COVID-19 jsme byli svědky zvýšeného povědomí o zdraví a pohodě na pracovišti. Zaměstnanci se chtějí vracet do kanceláří za účelem spolupráce a inovací, pokud jsou splněny standardy zdravotní bezpečnosti. Aby bylo možné vyhovět těmto potřebám a získat a udržet si talenty, je nyní pro společnosti důležitější než kdy jindy navrhovat kanceláře, které staví do centra pozornosti  zaměstnance a jejich osobní potřeby. To má za následek vzestup pracovišť orientovaných na člověka.

Pracovní prostor zaměřený na člověka pro větší soukromí, flexibilitu a pohodu 

„Kancelář zaměřená na člověka“ je strategie flexibilního pracoviště, kde jsou v centru pozornosti zaměstnanci. Je to nová alternativa k otevřeným kancelářím, kde se při návrhu prostředí upřednostňuje člověk, jeho pocit pohody a flexibilita. Zaměstnanci si mohou přizpůsobit pracovní prostředí podle své specifické nálady, potřeby a preferencí. Mají možnost vybrat si z různých možností uspořádání, která usnadňují a podporují charakter práce, kterou vykonávají.

V důsledku toho se urychlily strukturální změny, které proměnily tradiční kancelářské prostory v centra pro spojování, soustředění a prostory podporující širokou škálu pracovních stylů. Předpokládá se, že budou funkční, strategické a estetické a dojde k posunu od individuálních k flexibilně sdíleným prostorům alokujícím místa pro spolupráci zvyšující produktivitu. Zaměstnanec se bude moct po kanceláři volně pohybovat a najít si ideální místo pro práci.

Interiér tak musí sloužit k více účelům a mít přizpůsobitelný nábytek a designové prvky pro různé funkce. Nábytek by měl být nejlépe neporézní s antimikrobiálním povrchem, který se snadno čistí, aby byla zajištěna zdravotní nezávadnost a hygiena. Měl by také přinášet různé akcenty, aby vyhovoval různým náladám, přičemž barvy jsou mocným nástrojem pro kreativitu.

Vzhledem k rostoucímu počtu lidí, kteří mají špatné zkušenosti s open space kancelářemi kvůli vysoké obsazenosti a rušivému hluku, je důležité, aby se akustika stala středobodem vašeho návrhu. To znamená, že i když kancelář musí usnadňovat spolupráci, musíme především klást důraz na soukromí. 

Představujeme řešení Rockfon® Canva™: Umělecké dílo s bezchybnou akustikou

Vzhledem k dnešnímu nárůstu poptávky po flexibilních, adaptabilních pracovních prostorách orientovaných na člověka věříme, že design kanceláří by měl být vhodný pro různé nálady, funkce a značky. Proto jsme ve spolupráci s dánskou designérskou společností Akuart vyvinuli produkt Rockfon® Canva™, který kombinuje estetiku a nejlepší možnou zvukovou pohltivost a poskytuje moderní výrazný design s bezchybnou akustikou.

Produkt Rockfon® Canva™ je navržen jako umělecké dílo a nabízí chytrý způsob, jak vytvářet flexibilní prostory, ve kterých se budete cítit dobře. Díky neomezeným možnostem designu si můžete vybrat libovolný odstín z naší palety Barev pohody (Colours of Wellbeing) nebo si vytvořit vlastní, abyste prostoru dodali určitou náladu nebo vizuální identitu. S produktem si můžete také libovolně hrát, protože panely lze zavěsit ke stropu, připevnit na stěnu nebo umístit na podlahu.

Modulární forma a odnímatelná plátna vám dávají svobodu jednoduše si objednat nové plátno a osvěžit tak vzhled místnosti, když se změní nájemníci nebo její funkce.

Produktová řada Canva má nejlepší možnou absorpci zvuku a vytváří dokonalé akustické prostředí, které pomáhá lidem podávat lepší výkony, být klidní, spokojení a soustředění při práci. Toto dokonalé umělecké dílo s odolností proti ohni vám dává chytrý způsob, jak vytvářet flexibilní prostory, v nichž se budete cítit dobře. Bylo mi potěšením spolupracovat s dánskou designérskou společností Akuart na vývoji produktové řady Canva.

Marie Oskarsson

PRODUKTOVÁ MANAŽERKA VE SPOLEČNOSTI ROCKFON

Tento designový prvek s podobou odvážného, současného uměleckého díla a výkonnou akustikou vytváří dokonalé návrhy a klidné pracovní prostory. S portfoliem Canva si můžete vyhrát za pomoci našeho 3D konfigurátoru a prozkoumat nekonečné možnosti designu.

Kromě toho s možností snadného přesouvání vám řešení Rockfon® Canva™ umožňuje během chvilky proměnit vaše pracoviště v centrum spolupráce nebo soukromou pracovní zónu.

Navštivte stránku produktu Rockfon® Canva™ a zjistěte více.